CODE22 Diensten

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken? Wij kunnen u helpen! 

Uw website is het online-visite kaartje naar uw klanten toe. Wij maken uw website niet met saaie standaard templates, maar een op maat gemaakt design dat past bij uw bedrijf. Inclusief ons CMS platform. Dit platform zorgt ervoor dat u uw website makkelijk kunt aanpassen, als u dat wilt!

Uw website net zó uniek als uw bedrijf

Met CODE22 webdesign diensten kunt u uw website laten maken in dezelfde stijl als uw bedrijf. Wij zullen uw professionele website maken met dezelfde kleuren, vormen en foto’s van uw bedrijf. Dit creëert voor uw klanten een prachtig geheel. Ook zorgt dit ervoor dat uw bedrijf opvalt tussen alle andere bedrijven. CODE22 houdt van modern, simpel en effectief webdesign dat ervoor zorgt dat u meer conversie krijgt.

Waarom uw website laten maken door CODE22?

Simpel gezegd: Met het laten maken van uw website bespaard u enorm veel tijd en energie. Met CODE22 webdesign kunt u uw tijd en ideeën investeren in uw bedrijf.

Onze op maat gemaakte websites zijn perfect voor freelancers, kleine en middelgrote bedrijven. Het is voor iedereen die een professionele website nodig heeft maar niet de tijd en middelen heeft om het zelf te doen.

Een professionele website hoeft ook niet duur te zijn. Wij zijn een klein bedrijf met een uniek werkwijze die het mogelijk maakt om dezelfde kwaliteit (of zelfs beter!) te leveren die grote webdesign bedrijven ook leveren.

Wij zijn erg persoonlijk ingesteld en onze websites kosten gemiddeld 50% minder als die van een groot webdesign bedrijf.

Wij besparen absoluut niet op uw website, zo krijgt u gemiddeld 100 euro aan plug-ins om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert.

Moet u zelf nog iets doen bij het maken van uw website?

In principe hoeft u zelf niets meer te doen, wij hebben genoeg mankracht om alles voor u te doen. Zo doen wij altijd zoekmachine optimalisatie, kleuren en vormgeving en in principe kunnen wij ook voor de foto’s en teksten zorgen. Wel raden wij u aan om zelf stukjes tekst te schrijven en wat mooie hoge kwaliteit foto’s te hebben, dit zorgt ervoor dat uw website erg persoonlijk en warm overkomt.

Hoelang duurt het laten maken van een website?

Dit ligt heel erg aan de soort website. Het is bijvoorbeeld voor ons een stuk meer werk om een grote webshop te maken dan een kleine ondernemingswebsite. Gemiddeld duurt het maken van een website ongeveer één maand, mits alle informatie op tijd wordt aangeleverd.

Kom in contact met ons!

Wij beginnen altijd met een persoonlijk gesprek, daarvoor kunt u ons altijd bereiken via e-mail, bellen, of zelfs whatsapp. We zullen dan een afspraak plannen waarin wordt besproken wat er gedaan moet worden aan de website.

CODE22 staat voor een modern, simpel en effectief webdesign, dit zorgt ervoor dat onze websites hoog aan bij zoekmachines komen te staan!

Niet tevreden, geld terug

Wij staan voor 100% tevredenheid, uiteindelijk niet tevreden met uw design of uw website? Geen probleem dan krijgt u uw geld direct terug!

Het gehele pakket

Wij zijn gespecialiseerd in veel ICT-gerelateerde onderwerpen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Een website/webshop laten maken
  • Website vernieuwing/verbetering
  • Ontwerpen van visitekaartjes/businesskaartjes
  • Ontwerpen van logo’s
  • SEO verbeteringen
  • SEO vraagstukken
  • Cybersecurity
  • Software
  • Embedded software

CODE22

Uw website laten maken?