CODE22 Diensten

Website laten onderhouden

Uw website laten onderhouden? Wij kunnen het voor u doen!

Website laten onderhouden

Uw website laten onderhouden is cruciaal voor uw online aanwezigheid en daarom ook voor uw bedrijf. Net zoals bij het vervangen van de olie in je auto, is uw website onderhouden een van de beste manieren om de investering in je website te maximaliseren.

Een website onderhouden is niet alleen maar de inhoud van de website te vernieuwen, maar ook het bekijken van hoe je website presteert en ervoor te zorgen dat je website continu sneller en up-to-date is. Vaak hebben bedrijven hier geen tijd voor, of lijkt het een bedrijf beter om dit door een expert te laten doen. Bij CODE22 kunt u maandelijks uw website laten onderhouden.

Uw website laten onderhouden door CODE22

U kunt uw website laten onderhouden door ons, wij zorgen ervoor dat er per maand, kwartaal en jaar er een plan komt om uw websiteprestaties te verbeteren.

Maandelijks

Maandelijks uw website onderhouden is nodig omdat het internet erg snel veranderd. Zo kan het de ene maand erg rustig op uw website zijn met weinig bezoekers en de andere maand te veel bezoekers dat u het niet aan kan. Wij proberen via ons proces uw bezoekersaantal langzaam te verhogen. Dit zorgt voor een stabiliteit in de groei van uw bedrijf. Uw website laten onderhouden door CODE22 betekent dat wij er alles aan doen om uw bedrijf te laten groeien.

Onderzoek

 1. Google Analytics. Wij bekijken tijdens het maandelijks onderzoek hoe uw website presteert in vergelijking met de vorige maand. Dit doen wij door middel van Google Analytics, een tool van google die goed weergeeft hoeveel potentiele klanten je website bezoeken.
 2. Conversie. Of u nou een product, dienst of reclame verkoopt. Waar het uiteindelijk allemaal om draait is conversie. Wij bekijken uw lange termijn doelen en kijken hoe wij dit kunnen bereiken. Uw website onderhouden draait namelijk vooral op doelen behalen. Mochten we achterlopen dan komen wij met een plan om meer conversie te ontwikkelen.

Update

 1. Een nieuw artikel. Een blog is nog steeds een van de beste manieren om een grote doelgroep te bereiken. Ook zorgen regelmatig nieuwe teksten op je blog ervoor dat je hoger aan in de zoekmachines terecht komt. Uw website onderhouden door middel van een blog blijkt als maar weer enorm effectief te zijn.
 2. Veiligheid. Wij zorgen ervoor dat we elke maand ervoor zorgen dat uw website weer aan de veiligheidsstandaard voldoet. Dit doen wij door de WordPress plug-ins updaten en te bekijken naar de aanvallen op uw website. Mocht er een stijging zijn in aanvallen naar uw website, verhogen wij de veiligheid. Uw website laten onderhouden door CODE22 helpt dus ook bij de veiligheid van uw bedrijf en website.
 3. Relevantie. Elke maand zorgen wij ervoor dat uw werktijden en producten etc. aangepast zijn naar de volgende maand. Zodat uw klanten niet voor een gesloten deur staan of een product kopen die uit het assortiment gehaald is.
 4. Social media. Hoe gaat het met de social media? Social media is enorm belangrijk voor de online aanwezigheid van uw bedrijf. Als u zelf niet de tijd heeft om uw social media te onderhouden kan CODE22 dit voor uw doen. Zo zorgen wij ervoor dat uw website onderhouden bijna volledig uit uw handen wordt genomen.

Per kwartaal

Elk kwartaal uw website laten onderhouden hoort bij CODE22 in het pakket. Per kwartaal een website onderhouden is belangrijk omdat het de focus van je bedrijf kan vernauwen (of verbreden) en om te kijken hoe de concurrentie reageert op uw aanwezigheid.

Onderzoek

 1. WordPress tools. We bekijken de maandelijkse veranderingen die wij hebben gedaan aan uw website, als er dingen zijn die wij erg vaak moeten veranderen dan gaan wij kijken hoe we dit gemakkelijker kunnen maken. Bij het website onderhouden bekijken we ook of er bepaalde tools niet meer nuttig zijn voor uw website of juist toegevoegd dienen te worden.
 2. Oude inhoud. Als er bepaalde delen van uw website niet echt meer gebruikt worden, of niet echt meer relevant zijn. Dan verwijderen wij deze om zo uw focus te verbeteren.
 3. Competitie analyse. Uw competitie reageert natuurlijk op de groei van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk als u uw website laat onderhouden, dat er gekeken word naar uw competitie. Wij analyseren uw competitie en maken een plan om de competitie te verslaan.

Update

Zijn er nieuws artikelen uitgekomen waar uw bedrijf in voorkomt, of bent u in een reclame blad verschenen? Dit zijn belangrijke factoren bij de groei van uw bedrijf. Uw website laten onderhouden bij CODE22 betekent dat wij zorgen dat uw website naar deze artikelen verwijst zodat het duidelijk is dat het over uw bedrijf gaat. Ook kijken wij naar mogelijke samenwerkingen met lokale kranten, blogs etc.

 

Jaarlijks

Jaarlijks uw website laten onderhouden is belangrijk omdat technologieën zich snel ontwikkelen. Zo kan het zijn dat deels geautomatiseerd uw website onderhouden mogelijk word door nieuwe tools. Of dat uw website beter kan presteren door bepaalde aanpassingen in de code. Of misschien vind u de kleur of stijl van de website niet meer passen bij uw bedrijf, wij kunnen ook dit aanpassen.

Onderzoek

 1. Jaar doelen. Zijn uw doelen behaald, bent u nog steeds tevreden met onze diensten? Uw website laten onderhouden is niet gratis en daarom is het ook enorm belangrijk dat u voor ons een tevreden klant bent.
 2. Design. Vind u uw website nog steeds mooi en bent u nog steeds tevreden met de kleuren? Het kan zo zijn dat uw website niet meer past bij uw bedrijf, het is belangrijk om de website dan aan te passen.
 3. Prestatie. Wilt u een nieuwe functie in uw website, of zien wij dat uw website op welke manier dan ook dit jaar beter kan presteren. Dit zijn onderwerpen die jaarlijks geïntegreerd dienen te worden. Uw website onderhouden is ook ervoor zorgen dat uw bezoekers de website fijn vinden.
 4. Gebruikerstesten. Misschien blijkt uit ons onderzoek dat het tijd is om uw navigatie te veranderen naar iets nieuws en moderns. Wij zorgen ervoor dat uw website door verschillende gebruikers uit verschillende doelgroepen wordt getest.

 Update

 1. Het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar komt er aan, het is tijd om je PDF documenten en copyright documenten te updaten zodat ze het komende jaar reflecteren. Dit is belangrijk juridisch gezien en laat zien dat je website actief is. Uw website laten onderhouden betekent dus ook dat u juridisch vaak sterker in uw schoenen staat, denk bijvoorbeeld aan de AVG wet en hoe uw website hiermee omgaat.
 2. Statistieken. Bij het nieuwe jaar horen nieuwe nummers en statistieken. Statistieken van klanten, verkoop en investeerders op je website laten zien is een goede manier om bij toekomstige klanten meer vertrouwen te scheppen, maar dan moet het wel up-to-date zijn! Het is dus belangrijk bij het website onderhouden dat u dit minstens jaarlijks doet.

Met bereikbare doelen, onderhoudsroutines en inzet zorgen wij voor continuïteit en verbetering. Een website laten onderhouden is dus niet alleen goed voor uw website maar kan zorgen voor een enorme verbetering van uw bedrijf. In de continu veranderende wereld van internet en techniek is het super belangrijk om je website up-to-date te houden en relevant voor je gebruikers, wij helpen onze klanten graag met het bouwen van een succesvol bedrijf. Het website onderhouden is meer dan alleen de inhoud vernieuwen.

 

Uw website laten onderhouden door doorgewinterde specialisten bij CODE22.

CODE22

Uw website laten maken?