Over ons

Over CODE22 

Of u nu een klein bedrijf bent of een multinational, online marketing helpt u altijd. Wij zijn CODE22, ons doel is heel Nederland online krijgen.

Wij verslaan uw concurrentie met bewezen oplossingen.

Wij zijn CODE22, een freelance webdesign en ontwikkelingsbureau opgericht in 2016 voor klanten in Nederland en België. Wij werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat u tevreden klanten krijgt.

CODE22 is ontstaan omdat wij zagen dat webdesign anders moest. Webdesign is duur, erg maatwerk intensief en vaak wordt bij webdesign alleen gedacht aan een mooi ontwerp en wordt de bezoeker van de website vergeten.
Wij vonden dat dit anders moest, het moest goedkoper en beter. Hierdoor hebben wij het programmeerwerk abstract gemaakt door het gebruik van Divi. Wij hebben een developers license van Divi (dit betekent dat wij mee mogen helpen aan de ontwikkeling van Divi) en de klant krijgt dit systeem gratis bij hun website!

Wij doen het programmeerwerk bij alle websites volgens onze eigen privé “Divi” bibliotheek, in deze bibliotheek staan allerlei stukken code die wij per website als een soort modules samenvoegen. Om ervoor te zorgen dat alle websites uniek zijn, maken wij gebruik van soms wel honderden modules die allemaal uiteindelijk een unieke website vormen. Ook programmeren wij altijd nog het hoofdgedeelte van de website handmatig, de websites zijn dus altijd met een 100% uniek design.

 

Heeft u door ons uw website laten maken? Dan kunt u enorm gemakkelijk de inhoud van uw website aanpassen. Het is bijna alsof u een Office Word document aanpast.

Workflow

Webdesign begint bij het achterhalen van het doel en niet bij de opmaak van de website. Een goede workflow is daarom erg belangrijk voor het succes van uw website.
Wij werken met een stappenplan dat bewezen werkt.

Onderzoek

Wat wilt u met uw website bereiken? Wilt u uw klanten informatie verschaffen, iets laten kopen of leads generen? Dit zijn belangrijke vraagstukken die dienen beantwoord te worden voor een goed en functioneel webdesign. Wij bespreken dit graag met u onder het genot van een kopje koffie!

Design

Wij zetten uw wensen om naar een (live) design dat de visie van uw bedrijf laat zien. Hier zal nog geen content in staan. Dit design is 100% gratis en mocht u er niet tevreden over zijn, dan maken we gewoon een nieuw design helemaal gratis!

Controle & Ontwikkeling

U geeft ons de content aan die we tijdens het onderzoek besproken hebben. Wij zorgen ervoor dat deze inhoud prachtig word weergegeven op uw website.

De website wordt nu ontwikkeld, dit bestaat voornamelijk uit werk voor CODE22 en er zal soms contact opgenomen worden voor bepaalde beslissingen.

Waar wij het beste in zijn

Merkidentiteit & strategie

Content marketing

Logo design & animatie

Training

Zoekmachine analyse

Webdesign & onderhoud

Leads genereren

Zoekmachine optimalisatie

Digital marketing

Klaar voor verandering? Start met online succes!